fb-image


ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ! Phone Icon Amelies 699 678 7878
Δωρεάν Μεταφορικά*
Search Button Amelies
Εναλλακτικά

Καλάθι
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σου.

Πολιτική Επιστροφών

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης / πελάτης. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε υπό δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η Επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα, ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το AMELIE’S δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το AMELIE’S στην διεύθυνση info@amelies.gr, προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

  ΑΛΛΑΓΕΣ

  Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 14ων ημερών. Εντός 14ων ημερών πρέπει να έχει γίνει όλη η διαδικασία που ακολουθεί παρακάτω και να έχετε λάβει την αλλαγή σας. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται με την Ελτα Κούριερ (Ελτά Πόρτα-Πόρτα) με την διαδικασία χέρι-χέρι και η χρέωση αλλαγής είναι 3€ τα οποία δίνετε στον κούριερ κατά την παράδοση του νέου δέματος. Σας ενημερώνουμε οτι το προϊόν που θα επιλέξετε για αλλαγή θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό προϊόν και όχι μικρότερης αξίας. Στην περίπτωση επιπλέον χρηματικής διαφοράς των προϊόντων, πληρώνετε την χρηματική διαφορά στον κούριερ. Προκειμένου να κάνετε την αλλαγή σας αποστέλλετε ενα email στο info@amelies.gr με τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στην φόρμα διαδικασίας που θα υπάρχει μέσα στο δέμα σας. Θα πρέπει να αποστείλετε ένα email αμέσως μόλις διαπιστώσετε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγή καθώς η διαδικασία και η νέα παραλαβή του δέματος από εσάς θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 14ων ημερών. (Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από το πέρας των 14ων ημερών αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.)

  Σε περίπτωση που χρειαστείτε δεύτερη αλλαγή τα έξοδα αλλαγής ανέρχονται σε 5€ τα οποία τα πληρώνετε κατά την παράδοση του νέου δέματος στην κούριερ. Το ρούχο πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε με το καρτελάκι του και την λιανική απόδειξη αγοράς.

  Αντικείμενα χωρίς συσκευασία ή με κατεστραμμένο το καρτελάκι πάνω στο ρούχο, είτε χωρίς την λιανική απόδειξη αγοράς δεν γίνονται δεκτά.

  Στην απίθανη περίπτωση που θα βρείτε ένα σφάλμα σε οιαδήποτε προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, ώστε να γίνει η αντικατάστασή του, ειδάλλως διαφορετικά, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. Όλα τα ρούχα θα πρέπει να είναι αφόρετα, να είναι στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις ετικέτες επάνω τους και στην αρχική τους συσκευασία.

  Η Επιχείρηση ελέγχει όλες τις επιστροφές και, εάν κάποιο προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, επιστρέφεται σε εσάς χωρίς να γίνει δεκτή η αλλαγή του. Σημείωση: όταν δοκιμάζετε τα είδη ρουχισμού, βεβαιωθείτε ότι δεν φοράτε άρωμα / aftershave, make-up ή ένα αποσμητικό που πιθανόν να αφήσει μια μυρωδιά ή σημάδια πάνω στα αντικείμενα. Θα είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε την αλλαγή κάποιου προϊόντος, εφόσον υφίστανται οι άνω προϋποθέσεις.

  Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να αποστείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@amelies.gr. Σας δίνεται αυτή η δυνατότητα, αυστηρά, για μία ώρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο, δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

  Δικαίωμα Υπαναχώρησης Αγοράς:

  Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Σύμφωνα με το δικαίωμα υπαναχώρησης δικαιούστε να επιστρέψετε αναιτιολόγητα το δέμα που παραλάβατε εντός 14ων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος αφού πρώτα μας δηλώσετε εντός του διαστήματος ότι επιθυμείτε την υπαναχώρηση ώστε να σας αποστείλουμε την διαδικασία και να επιστρέψετε το δέμα στο κατάστημα μας εντός 14ων ημερών. Στην περίπτωση αυτή σάς επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη υπαναχώρησης αγοράς την οποία θα μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε με e-mail.
  Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας ώστε να επιστρέψετε το προϊόν πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

  Συνέπειες της υπαναχώρησης

  Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (συμπεριλαμβανομένου του κόστους παράδοσης) κατά την αρχική σας παραγγελία χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα είδη που αγοράσατε απο εμάς. Τα έξοδα επιστροφής του δέματος επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς και η αποστολή θα πρέπει να γίνει μόνο με κούριερ και οχι ταχυδρομείο. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. . Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα προϊόντα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.
  Οφείλετε να μάς επιστρέψετε τα προϊόντα στην ακόλουθη διεύθυνση:
  Βασιλέως Ηρακλείου 26 Θεσσαλονικη 54624 υποψιν Amelies Fashion χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από τη σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το δέμα. Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να μας αποστείλετε, μαζί με το προϊόν, την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  Από την άσκηση του ως άνω δικαιώματος υπαναχώρησης εξαιρούνται, για λόγους υγιεινής, τα μαγιό και τα σκουλαρίκια.

  Αλλαγες Κύπρος.
  Οι αλλαγές στην Κύπρο γίνονται με την συνεργαζόμενη κουριερ Kronos Express.
  Η αλλαγή κοστίζει 12,00€.
  Η αλλαγή για την Κύπρο γίνεται Χέρι με Χέρι.
  Διαλέγετε με τι θέλετε να γίνει η αλλαγή σας και μας ενημερώνετε είτε μέσω μηνύματος στο messenger είτε μέσω e-mail. Αποστέλλουμε το νέο προϊον σας και κατά την παράδοση του νέου προϊόντος δίνετε στον κούριερ το δέμα που θέλετε να επιστρέψετε αρκεί να είναι με το καρτελάκι του και την Λιανική απόδειξη αγοράς, την διαφορά των χρημάτων της αλλαγής και παραλαμβάνετε το νέο δέμα.

LET'S BE FRIENDS
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

LET'S BE FRIENDS
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.

test