ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

1 Κάντε click shop και καλη διασκέδαση.
2 Ελέγξτε την παραγγελία σας.
3 Προχωρήστε στον τρόπο πληρωμής & σας ευχαριστούμε!

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ.- Παρ. 9:00πμ - 21:00μμ
Σαβ. 9:00πμ - 17:00μμ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης / πελάτης. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε υπό δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η Επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα, ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το AMELIE’S δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το AMELIE’S στην διεύθυνση [email protected], προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αυστηρά εντός 7 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε ώστε να επιλέξετε την αλλαγή σας. Η πρώτη αλλαγή νούμερου γίνεται δωρεάν. Η αλλαγή προϊόντος κοστίζει 5€.
Διαδικασία και στις 2 περιπτώσεις. ΑΥΣΤΗΡΑ εντός 7 ημερών το δέμα πρέπει να έχει επιστρέψει σε εμάς.Το ρούχο θα πρέπει να είναι με το καρτελάκι του επάνω στο ρούχο και την λιανική απόδειξη αγοράς που συνόδευε το ρούχο.
Αν κάτι από αυτά δεν υπάρχει το δέμα επιστρέφει πίσω σε εσάς με δική σας χρέωση και δεν πραγματοποιείται αλλαγή. Στέλνετε το δέμα πίσω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΓΕΝΙΚΗ ταχυδρομική(άσχετα με ποια κούριερ το παραλάβατε) με χρέωση ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ( δηλαδή δική μας) Το ρούχο πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε με το καρτελάκι του και την λιανική απόδειξη αγοράς.
Μόλις το παραλάβουμε επικοινωνουμε μαζί σας και αποστέλλετε το νέο προϊόν σε εσάς. Είτε δωρεάν στην περίπτωση της αλλαγής μεγέθους είτε με επιβάρυνση 5€ στην αλλαγή προϊόντος τα οποία τα επιβαρύνεστε και τα δίνετε αντικαταβολή στον κούριερ κατά την παράδοση του νέου δέματος.
Αντικείμενα χωρίς συσκευασία ή με κατεστραμμένο το καρτελάκι πάνω στο ρούχο, είτε χωρίς την λιανική απόδειξη αγοράς δεν γίνονται δεκτά.
Στην απίθανη περίπτωση που θα βρείτε ένα σφάλμα σε οποιαδήποτε προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας ώστε να γίνει η αντικατάσταση του καθώς διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει αλλαγή.
Όλα τα ρούχα πρέπει να είναι αφόρετα, στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις ετικέτες συνημμένες και στην αρχική τους συσκευασία. Ελέγχουμε όλες τις επιστροφές και αν κάποιο προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση επιστρέφετε σε εσάς χωρίς να γίνει η αλλαγή του.
Σημείωση: όταν δοκιμάζετε είδη ρουχισμού, βεβαιωθείτε ότι δεν φοράτε άρωμα / aftershave, make-up ή ένα αποσμητικό που μπορεί να αφήσει μια μυρωδιά ή σημάδια πάνω στα αντικείμενα. Θα είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε την αλλαγή κάποιου προϊόντος εφόσον υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις. Επιστροφές Χρημάτων ΔΕΝ γίνονται. Για οιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να αποστείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] Σας δίνεται αυτή η δυνατότητα, αυστηρά, για μία ώρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο, δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε πλέον να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP