ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

1 Κάντε click shop και καλη διασκέδαση.
2 Ελέγξτε την παραγγελία σας.
3 Προχωρήστε στον τρόπο πληρωμής & σας ευχαριστούμε!

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ.- Παρ. 9:00πμ - 21:00μμ
Σαβ. 9:00πμ - 17:00μμ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


Αυστηρά εντός 7 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε ώστε να επιλέξετε την αλλαγή σας. Η πρώτη αλλαγή νούμερου γίνεται δωρεάν. Η αλλαγή προϊόντος κοστίζει 5€.
Διαδικασία και στις 2 περιπτώσεις. ΑΥΣΤΗΡΑ εντός 7 ημερών το δέμα πρέπει να έχει επιστρέψει σε εμάς.Το ρούχο θα πρέπει να είναι με το καρτελάκι του επάνω στο ρούχο και την λιανική απόδειξη αγοράς που συνόδευε το ρούχο.
Αν κάτι από αυτά δεν υπάρχει το δέμα επιστρέφει πίσω σε εσάς με δική σας χρέωση και δεν πραγματοποιείται αλλαγή. Στέλνετε το δέμα πίσω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΓΕΝΙΚΗ ταχυδρομική(άσχετα με ποια κούριερ το παραλάβατε) με χρέωση ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ( δηλαδή δική μας) Το ρούχο πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε με το καρτελάκι του και την λιανική απόδειξη αγοράς.
Μόλις το παραλάβουμε επικοινωνουμε μαζί σας και αποστέλλετε το νέο προϊόν σε εσάς. Είτε δωρεάν στην περίπτωση της αλλαγής μεγέθους είτε με επιβάρυνση 5€ στην αλλαγή προϊόντος τα οποία τα επιβαρύνεστε και τα δίνετε αντικαταβολή στον κούριερ κατά την παράδοση του νέου δέματος.
Αντικείμενα χωρίς συσκευασία ή με κατεστραμμένο το καρτελάκι πάνω στο ρούχο, είτε χωρίς την λιανική απόδειξη αγοράς δεν γίνονται δεκτά.
Στην απίθανη περίπτωση που θα βρείτε ένα σφάλμα σε οποιαδήποτε προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας ώστε να γίνει η αντικατάσταση του καθώς διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει αλλαγή.
Όλα τα ρούχα πρέπει να είναι αφόρετα, στην αρχική τους κατάσταση με όλες τις ετικέτες συνημμένες και στην αρχική τους συσκευασία. Ελέγχουμε όλες τις επιστροφές και αν κάποιο προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση επιστρέφετε σε εσάς χωρίς να γίνει η αλλαγή του.
Σημείωση: όταν δοκιμάζετε είδη ρουχισμού, βεβαιωθείτε ότι δεν φοράτε άρωμα / aftershave, make-up ή ένα αποσμητικό που μπορεί να αφήσει μια μυρωδιά ή σημάδια πάνω στα αντικείμενα. Θα είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε την αλλαγή κάποιου προϊόντος εφόσον υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις. Επιστροφές Χρημάτων ΔΕΝ γίνονται.


ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για την Κύπρο η αλλαγή γίνεται χέρι με χέρι. Πρώτα επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο [email protected] είτε μέσω messenger σχετικά με την αλλαγή σας. Επιλέγετε το προϊόν με το οποίο θέλετε να αλλάξετε το δέμα που έχετε παραλάβει.
Σας το αποστέλλουμε με το επόμενο διαθέσιμο δρομολόγιο και κατά την παραλαβή του νέου δέματος παραδίδεται στον κούριερ το προϊόν προς επιστροφή. Η αλλαγή για την Κύπρο κοστίζει 12€

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP